پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سورس کد سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر در Basic4Android +PHP

    Basic4Android +PHP سرور ثبت نام و ورود کاربر ثبت نام و ورود کاربر PHP Basic4Android سورس کد سورس کد سمت سرور سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر ورود کاربر در Basic4Android سمت سرور

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    45 پاسخ برای این موضوع

    #16 ارسالی شنبه ۱۲ تير ۹۵ - ۰۰:۵۳:۴۴

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلام و درود

    دوستان گل دوتا سوال دارم

    اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

    قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

    نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

    و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

    درود به تو دوست عزیز

    شما به راحتی با رفتن به phpMyAdmin می تونید ساخت تیبل رو انجام بدید

    ی جدول جدید بسازید و فیلد ها رو هرجور دوست دارید ایجاد کنید

    این تنها به یک دیتا بیس وصل میشه

    ++

    شما داخل سورس که گذاشتم کد زیر رو بجای کد قبلی جایگزین کنید داخل اکتیویتی member مشکل برطرف میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    برای این که کاربر بمونه ی درخواست سورس داخل بخش زیر بدید تا ی سروس جامعی براتون بنویسم چون خیلی می خوان برنامه ای مث دیوار داشته باشن

    البته من فقط قسمت کاربر رو براتون ایجاد می کنم به صورت ساده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    موفق باشید


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #17 ارسالی شنبه ۱۲ تير ۹۵ - ۱۰:۴۳:۵۳

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

    سلام و درود .

    اخیرا اگه شنیده باشید با بالا رفتن نسخه php  واسه همین mysql قراره جمع بشه و pdo جای اونو بگیره .

    این کد ها pdo هستن ؟


    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #18 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۱۴:۳۷:۳۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

    سلام و درود .

    اخیرا اگه شنیده باشید با بالا رفتن نسخه php  واسه همین mysql قراره جمع بشه و pdo جای اونو بگیره .

    این کد ها pdo هستن ؟

     

     

    با سپاس php جمع نمیشه که یکی از شاخه های php میشه 

     

    با سپاس


    • viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #19 ارسالی شنبه ۱۹ تير ۹۵ - ۰۹:۴۰:۴۰

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    داخل سورس کدهای مربوط به خروج و اینچیزا رو حذف کردم

    و فقط میخوام داخل لیست ویو اطلاعات رو نشون بده

    ولی موقع اجرا خطا زیر رو میده

    JSON array expected

     

    اینم کدش:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    ویرایش شده توسط ♋Amir♋ شنبه ۱۹ تير ۹۵ - ۱۰:۲۷:۵۵.

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #20 ارسالی دوشنبه ۲۱ تير ۹۵ - ۱۶:۰۲:۴۸

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلامو درود

    شما روی شبه ساز تست کردید یا روی گوشیتون ؟

     

    این مشکل از انتظار کشیدن ارایه هست برای دریافت

    احتمال زیاد اینترنتتون مشکل سرعتش پایین هست

    در صورت امکان سورس رو قرار بدید تا بررسی بشه


    • ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #21 ارسالی سه شنبه ۲۲ تير ۹۵ - ۰۷:۳۵:۱۷

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙
    ر

    سلامو درود

    شما روی شبه ساز تست کردید یا روی گوشیتون ؟

     

    این مشکل از انتظار کشیدن ارایه هست برای دریافت

    احتمال زیاد اینترنتتون مشکل سرعتش پایین هست

    در صورت امکان سورس رو قرار بدید تا بررسی بشه

    هم روی گوشی و هم شبیه ساز تست کردم
    سورسش هم همین سورس شماست فقط کدهای اکتیویتی MEMBER رو با کدهایی که توی پست بالا قرار دادم جایگزین کردم

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #22 ارسالی سه شنبه ۲۲ تير ۹۵ - ۱۱:۴۵:۲۲

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    ر هم روی گوشی و هم شبیه ساز تست کردم
    سورسش هم همین سورس شماست فقط کدهای اکتیویتی MEMBER رو با کدهایی که توی پست بالا قرار دادم جایگزین کردم

     

    با کدی که جایگزین کردید چه کاری می خواید انجام بدید؟

    مشکل از نا معلوم بودن در خواست هست یعنی به نتیجه ای نمیرسه که اون ارور رو میده


    • ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #23 ارسالی سه شنبه ۲۲ تير ۹۵ - ۱۲:۴۸:۳۰

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

     

    با کدی که جایگزین کردید چه کاری می خواید انجام بدید؟

    مشکل از نا معلوم بودن در خواست هست یعنی به نتیجه ای نمیرسه که اون ارور رو میده

     

    فقط میخوام توی این سورسی که قرار دادید لیست کاربر ها رو نشون بده خروج و اینچیزا رو نداشته باشه ,میخوام  ازاین کدها توی برنامه خودم استفاده کنم(البته برنامه ای که دارم میسازم میخوام یه اطلاعاتی از کاربر مثلا نام و شماره رو نشون بده و روی هر ایتم که کلیک شد داخل یه اکتیویتی اطلاعات کامل رو نمایش بده)

    ممنون میشم کمکم کنید خیلی وقته کارم گیر همینه

    مثل تصویر زیر:

    iPQO4.png


    ویرایش شده توسط ♋Amir♋ سه شنبه ۲۲ تير ۹۵ - ۱۲:۴۹:۱۲.

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #24 ارسالی چهارشنبه ۲۳ تير ۹۵ - ۲۳:۱۳:۴۷

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلام و درود

     

    پروژه به نسخه 3.3 بروزرسانی شد

     

    امیر عزیز شما نسخه جدید پروژه رو دانلود کنید من مشکلاتش رو برطرف و چیزی که خواستید اضافه کردم

    شات :

    GIF_260.gif

     

    موفق باشی


    • ♋Amir♋, viki0028 و dostmobile این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #25 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۰۹:۵۸:۱۱

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

     

    سلام و درود

     

    پروژه به نسخه 3.3 بروزرسانی شد

     

    امیر عزیز شما نسخه جدید پروژه رو دانلود کنید من مشکلاتش رو برطرف و چیزی که خواستید اضافه کردم

    شات :

     

     

    موفق باشی

     

    خیلی ممنون :give_rose:

    ببخشید یه سوال دیکه , ایتم کلیک رو که به برنامه اضافه میکنم توی ساب ایتم کلیک کد startactivity رو میزنم و داخل اکتیوی که میخوام اطلاعات رو نشون بده از همون کد جاب دان که برای لود اعضا استفاده کردین استفاده کردم و یکمی تغیرش دادم ولی چیزی نشون نمیده :sad1:

     

    این کد :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #26 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۱۰:۴۳:۴۱

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    خواهش می کنم

    چه اطلاعاتی می خوای از دیتابیس بعد کلیک نشون داده بشه ؟


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #27 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۱۰:۵۲:۵۲

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

     

    خواهش می کنم

    چه اطلاعاتی می خوای از دیتابیس بعد کلیک نشون داده بشه ؟

     

    برنامه ای که دارم میسازم داخل یه لیست ویو اسم و شماره رو کاربر رو نشون میده

    و وقتی که روی ایتم کلیک کرد میخوام که تمام اطلاعات رو نشون بده(اسم , شماره , ادرس , ایمیل و توضیحات)


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #28 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۲۳:۰۶:۵۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    برنامه ای که دارم میسازم داخل یه لیست ویو اسم و شماره رو کاربر رو نشون میده

    و وقتی که روی ایتم کلیک کرد میخوام که تمام اطلاعات رو نشون بده(اسم , شماره , ادرس , ایمیل و توضیحات)

     

    از این سورس استفاده کنید همینی که می خواید هست

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    موفق باشید


    • طاها الیاس زاده, ♋Amir♋ و viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #29 ارسالی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵ - ۰۰:۳۰:۲۸

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

     

    از این سورس استفاده کنید همینی که می خواید هست

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    موفق باشید

     

    منم تقریبا به یک همچین چیزی نیاز دارم ولی متاسفانه چیزی ازش نفهمیدم .

    البته من میخوام اطلاعات کاربر رو نشون بدم تو خود برنامه .(قسمت پروفایل کاربری براش ایجاد کنم و اطلاعاتش رو که موقع ثبت نام گرفتیم نشون بدم .و مثلا رو دکمه خروج که کلیک کرد خارج بشه .ولی متاسفانه بعد از یک بار باز و بسته کردن نرم افزار اطلاعات نمایش داده نمیشه .


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    #30 ارسالی سه شنبه ۲ شهريور ۹۵ - ۰۶:۵۳:۳۷

    milad4047
    milad4047
    +18
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 28 ارسال

    سلام به همه دوستان

    ممنون از اموزشهای خوبتون

    همه اموزش کاملا روشن و واظحه فقط من یه موردی رو متوجه نشدم اون کد های php رو که جدا پیوست کردین باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ یا کجا اپلود کنم

    رو سرور انلاین خودم دیتا بیس ساختم

    جدول بندی هم کردم

    مونده به برنامه معرفی کنم

    فقط اون php ها رو موندم چه کنم

    با تشکر


    • H@mid.RS, طاها الیاس زاده و viki0028 این پست را پسندیده است





    همچنین به Basic4Android +PHP, سرور ثبت نام و ورود کاربر, ثبت نام و ورود کاربر, PHP, Basic4Android, سورس کد, سورس کد سمت سرور, سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر, ورود کاربر در Basic4Android, سمت سرور نیز برچسب خورده است

    1 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    1 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی


      radmehr73
    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects