پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سورس کد سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر در Basic4Android +PHP

    Basic4Android +PHP سرور ثبت نام و ورود کاربر ثبت نام و ورود کاربر PHP Basic4Android سورس کد سورس کد سمت سرور سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر ورود کاربر در Basic4Android سمت سرور

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    45 پاسخ برای این موضوع

    #31 ارسالی سه شنبه ۲ شهريور ۹۵ - ۱۰:۵۴:۳۸

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    سلام به همه دوستان

    ممنون از اموزشهای خوبتون

    همه اموزش کاملا روشن و واظحه فقط من یه موردی رو متوجه نشدم اون کد های php رو که جدا پیوست کردین باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ یا کجا اپلود کنم

    رو سرور انلاین خودم دیتا بیس ساختم

    جدول بندی هم کردم

    مونده به برنامه معرفی کنم

    فقط اون php ها رو موندم چه کنم

    با تشکر

     

    کدهای php را باید در هاست خود آپلود کنید و اطلاعات دیتابیس را داخلش وارد کنید .

    البته برای شخصی سازیش هم یکسری پیام هاش رو مثلا از basic4x به اسم برنامه تغییر بده .متن ایمیل هاست


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, Sina و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #32 ارسالی چهارشنبه ۳ شهريور ۹۵ - ۰۷:۳۹:۰۵

    milad4047
    milad4047
    +18
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 28 ارسال

    سلام وقت بخیر 

    من تمام مراحل رو درست رفتم(اپلود در public_html سایت ) تغییره نام پوشه ویرایش اپ و فایل های php که میتونید ببینید . 

    براتون فایل های ویرایش شده رو ضمیمه کردم اگر حوصله داشتید یه نگاه بندازید ببینید مشکلم کجاست ممنون میشم . خیلی نیاز دارم راه اندازیش کنم 

    با تشکر و خسته نباشید 

    فایل های پیوستی

    • فایل پیوستی  Desktop.zip   786.02K   16 تعداد دریافت ها

    • Sina, طاها الیاس زاده و viki0028 این پست را پسندیده است

    #33 ارسالی پنجشنبه ۴ شهريور ۹۵ - ۰۸:۵۴:۰۰

    milad4047
    milad4047
    +18
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 28 ارسال

    دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

    تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه



    #34 ارسالی پنجشنبه ۴ شهريور ۹۵ - ۲۳:۰۹:۴۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

    تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه

    درود دوست عزیز

    شما جدول های دیتا بیس رو هم با کدی که در پست زیر گذاشتیم ساختید ؟

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    روی لینک بالا کلیک کنید و مراحل رو طبق اموزش انجام بدید

    و اگه این کارو هم انجام دادید بگید دقیقا مشکلتون کجاست تا کاملا راهنمایی کنیم دوست عزیز

    تشکر فراوان


    • Syed Esmaeil, Sina و viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #35 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۱۵:۳۸:۴۰

    milad4047
    milad4047
    +18
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 28 ارسال

    سلام بله جدول رو هم طبق اموزش ساختم و در public_html هاست اپلود کردم 

    اسم پوشه php تو ادرس دهی  این طور بود app/reg

    که من اسم پوشه رو از php به app و فولدر بعدی رو reg قرار دادم 

    شاید در کل نباید تغییرات میدادم در اسم و نام پوشه این مورد رو عرض کردم یه نگاه سطحی بفرمایید شاید ایراد از تغییرات منه

    چون اپ که سالمه دوسته من . من چون به php و sql server زیاد اشراف ندارم گفتم که راهنمایی کنید 

    ممنون

    شاید شما نگاه کنی و بگی کلا جز ادرس دهی سایت کلا چیزی رو نباید عوض میکردم

    ممنون میشم راهنمایی کنید



    #36 ارسالی سه شنبه ۹ شهريور ۹۵ - ۰۹:۴۲:۰۹

    achactive
    achactive
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 2 ارسال

    سلام

    من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

    آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟



    #37 ارسالی سه شنبه ۹ شهريور ۹۵ - ۰۹:۵۰:۰۲

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    سلام

    من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

    آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟

    اره , یه دیتبیس میسازی و اطلاعات رو داخل فایل php وارد میکنی

    داخل سورس برنامه هم ادرس فایل های php که اپلود کردیو قرار میدی


    • Sina و viki0028 این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #38 ارسالی جمعه ۱۲ شهريور ۹۵ - ۱۰:۵۱:۳۹

    pishnok
    pishnok
    +8
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 8 ارسال

    سلام 

    اگر بخواهیم کاربر فقط یک بار وارد بشه و دفعه های بعدی نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد نباشه 

     

    چجور باید این کارو انجام بدیم؟؟


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    #39 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۱۰:۳۳:۳۸

    viki0028
    viki0028
    +35
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 58 ارسال

     

    سلام و درود

     

    پروژه به نسخه 3.3 بروزرسانی شد

     

    امیر عزیز شما نسخه جدید پروژه رو دانلود کنید من مشکلاتش رو برطرف و چیزی که خواستید اضافه کردم

    شات :

    تصویر

     

    موفق باشی

     

    درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

     

    من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

     

     

    فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

     

    با تشکر دوباره از دوستان

     

    یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه


    • Sina این پست را پسندیده است

    #40 ارسالی جمعه ۱۹ شهريور ۹۵ - ۱۵:۰۹:۳۵

    viki0028
    viki0028
    +35
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 58 ارسال

    درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

     

    من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

     

     

     

    فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

     

    با تشکر دوباره از دوستان

     

    یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه

     

    از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #41 ارسالی جمعه ۱۹ شهريور ۹۵ - ۱۹:۲۵:۳۸

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟

    درود بر تو دوست عزیز

    نسخه بعدی این مشکلات نیز برطرف میشه

    اگه توجه کنید یک فیلد فقط برای بررسی کردن تایید شدن یا نشدن ایمیل هست

     

    اگه بگم شاید متوجه نشید، نسخه بعدی این سورس کد ، مث مشکلات قبلی که دوستانمون گفتن برطرف میشه و برای شما قرار داده میشه

     

    در پناه حق


    • Syed Esmaeil, viki0028 و mr.edris این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #42 ارسالی شنبه ۲۰ شهريور ۹۵ - ۱۰:۵۶:۳۲

    mr.edris
    mr.edris
    +47
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 31 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : iran-kermanshah

    مجتبی جان من توی قسمت ثبت نام و ورود مشکل دارم :

     

    ثبت نام میگه نتیجه ای در بر نداشت در صورتی که ادرس درسته روی شبیه سازم هست

     

    دو ورود ممبر اسم الکی میزنم وارد میشه یعنی اسمی که ثبت نشده وارد میشه بعد کرش میکنه و میاد بیرون!


    • Syed Esmaeil و viki0028 این پست را پسندیده است

    با آرزوی موفقیت برای تمامی برنامه نویس ها

    B4A Is My LoVe


    #43 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۲۱:۳۳:۵۲

    viki0028
    viki0028
    +35
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 58 ارسال

    اساتید عزیز ضمن خسته نباشید و آرزوی لحظاتی خوش برای همه شما .... همچنان منتظر نسخه جدید این سورس هستیم....



    #44 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۰۰:۴۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سلام خدمت دوستان:

    یه مشکلی برام پیش آمده آیا تو انجمن کسی هست که php  کار کرده باشه ؟ تا بتونه منو راهنمایی کنه . من یه تصویر میفرستم میخوام کد توکن هر فرد را در b4a  از سرور دریافت و در یک فایل تکست ذخیرش کنم  لطفا جواب بدید. گویا سید خدا تو این کار استادن

    attachicon.gif

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    کسی نمیخواد جواب بده؟

     

    برا درخواست هاتون تاپیک در قسمت مربوطه باید بزنید نه اینجا

     

    پست حذف میشود .

     

    و در تاپیک درخواست ها باید یا 45 پست مفید یا کاربر ویژه باشید در غیر این صورت تاپیکتون تا زمان الویت شما قفل میشود.

     

    و دقیقا همین چیزی که شما میخواهید رو برادر سلمان گذاشته یا سرچ کنید یا برید مطالب ایشون رو ببنید

     

    لطفا فقط اسپم نکنید ممنون


    • viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #45 ارسالی پنجشنبه ۲۰ آبان ۹۵ - ۱۳:۴۳:۳۳

    behzad51
    behzad51
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 2 ارسال

    دوستان کسی میتونه این سورسو برام راه اندازی  کنه البته با هزینه کم







    همچنین به Basic4Android +PHP, سرور ثبت نام و ورود کاربر, ثبت نام و ورود کاربر, PHP, Basic4Android, سورس کد, سورس کد سمت سرور, سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر, ورود کاربر در Basic4Android, سمت سرور نیز برچسب خورده است

    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects