Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

قرار دادن تصاویر در برنامه

سوال

سلام به همه.

برنامه ای دارم که یک ایمیج ویو داره و یک دکمه.

4تا عکس داخل فایل های برنامم دارم.

میخوام وقتی که روی دکمه تاچ میشه،عکس،عوض بشه.
مثلا اگه عکس اول بوده،با تاچ کردن دکمه،بره عکس دوم.

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

سلام به همه.

برنامه ای دارم که یک ایمیج ویو داره و یک دکمه.

4تا عکس داخل فایل های برنامم دارم.

میخوام وقتی که روی دکمه تاچ میشه،عکس،عوض بشه.

مثلا اگه عکس اول بوده،با تاچ کردن دکمه،بره عکس دوم.

ممنون میشم کمکم کنید.

بفرما اینم سورسی که برات الان نوشتم

 

http://s7.picofile.com/file/8266500476/change_img.rar.html

H@mid.RS و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

بفرما اینم سورسی که برات الان نوشتم

 

http://s7.picofile.com/file/8266500476/change_img.rar.html

دوست عزیز،میشه برای دکمه برگشتشم کد بنویسید؟
من هرچی فکر کردم،چیزی به ذهنم نرسید.
ممنون

 


دوست عزیز،میشه برای دکمه برگشتشم کد بنویسید؟
من هرچی فکر کردم،چیزی به ذهنم نرسید.
ممنون
دوست عزیز،حل شد.
مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دوست عزیز،میشه برای دکمه برگشتشم کد بنویسید؟

من هرچی فکر کردم،چیزی به ذهنم نرسید.

ممنون

 

دوست عزیز،حل شد.

مرسی

 

دقیقا میخاید چه کار کنید 

 

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
        If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
            ' کدهای شما
          
        Return False
End Sub
batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دوست عزیز،میشه برای دکمه برگشتشم کد بنویسید؟

من هرچی فکر کردم،چیزی به ذهنم نرسید.

ممنون

 

دوست عزیز،حل شد.

مرسی

شما دنبال کد نباش ، صرفا میخواین سورس ادیت کنید ، یا میخواین مشکلتون مرتفع بشه

اگه سورسه که بگید بنویسیم براتون

اگر میخواین مورد حل شه ، سعی کنید راهنمایی بگیرید و کد بزنید ...

انقدر دوستان دنبال کد هستن که پاسخگو ها ، سورس میذارن براتون دیگه

 

شما اسم عکس قبلی رو در متغیر ذخیره کنید

مثلا یه استرینگ

dim name as string = "1"

بار اول ، اگر روی بک کلیک بشه ، تصویر قبلی ای نداریم ، پس تصویر چنج نمیشه

if name = "1" then

else

end if

در حالت غیر از بار اول ، 

تصویری با نام name رو لود میکنید

If name = "1" Then
	
Else
	img.bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,name)		
End If

در رویداد کلیک اون دکمه ، با توجه به کدی که دوستمون قرار دادن

Sub Button1_Click
If f=1 Then
ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"))	
name = "1"
f=2
Return
End If


If f=2 Then
ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"2.png"))	
name = "1.png"
f=3
Return
End If

If f=3 Then
ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"3.png"))	
name = "2.png"
f=4
Return
End If

If f=4 Then
ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"4.png"))	
name = "3.png"
f=1
Return
End If
End Sub

حالا شما یه دکمه میخواین به اسم مثلا بک ، که وقتی کلیک شد ، تصویر قبلی بیاد

کد زیر رو که توضیح دادم بهتون رو قرار میدید در رویداد کلیک اون دکمه

If name = "1" Then
	
Else
	img.bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,name)		
End If

انشاالله که مفید باشه براتون

Sina، batman1 و salmana پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یه راه دیگه هم داری که آسونتره اول اسم عکس هاتو میزاری 1 و 2 و 3 و 4 (.png) یعنی 1.png و 2.png و ...


 


یه متغیر از نوع int برابر با 1 


Dim i As Int = 1

 

و یه متغیر استرینگ برای پسوند فایل ها


"Dim st As String = ".png

 

حالا وقتی دکمه بعدی کلیک شد:


(img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , i & st

If i <> 4 Then

i = i + 1

End If



 


بقیش با خودت...


batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من میخوام نرم افزاری بنویسم که بتونه سخت افزارها رو تجزیه و تحلیل کنه.
      مثلا بگه که این گوشی که نرم افزار روش نصبه،باتریش چند روز دوام میاره و اطلاعات این چنینی.
      آیا ممکنه؟
    • توسط batman1
      سلام.
      دوستان،من میخوام برنامه ای رو بنویسم که وقتی مثلا گوشی توی شارژ بود و میزان شارژ گوشی به 90 درصد رسید،نرم افزار این رقم رو شناسایی کنه و گوشی رو از شارژ قطع کنه.
      این که چه جوری گوشی رو از شارژ قطع کنه،مهمه.
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      میخواستم بدونم که چه جوری میشه که یه پسوند به خصوص،مثل مثلا txt یا پسوندهای دیگه رو توی بیسیک سرچ کرد؟
      بعدش،فایل هایی که گیر اومدن رو لیست کنه؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.