رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
batman1

کارکردن با نقشه و جی پی اس

Recommended Posts

سلام به همه.

دوستان،من میخوام که نقشه تهران رو داخل پروژم بریزم،بعد به وسیله جی پی اس(به صورت آفلاین)موقعیت خودم رو روی نقشه نشون بدم و حتی مثلا نمایش بدم که حرکت از فلان مسیر به فلان مسیر،از کدوم راه ها امکان پذیره.

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود


در بیسیک فور ای او اس می خواید چنین کاری انجام بدید ؟


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه.

دوستان،من میخوام که نقشه تهران رو داخل پروژم بریزم،بعد به وسیله جی پی اس(به صورت آفلاین)موقعیت خودم رو روی نقشه نشون بدم و حتی مثلا نمایش بدم که حرکت از فلان مسیر به فلان مسیر،از کدوم راه ها امکان پذیره.

ممنون میشم کمکم کنید.

 

کار مشکلی نیس ولی اول باید api گوگل مپ رو بگیری تا بتونی نقشه رو تو پروژت استفاده کنی (اگه اینکار رو نکنی نقشه رو نشون نمیده بهت )

 

تو ایران فیلتره باس با فیلتر شکن بگیری بعد که api  رو گرفتی با کتابخونه های googlemap - googlemapextera  این کارایی رو که میخوای میتونی انجام بدی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 


درود


در بیسیک فور ای او اس می خواید چنین کاری انجام بدید ؟



قطعا همینطوره.
بله.

 

 

کار مشکلی نیس ولی اول باید api گوگل مپ رو بگیری تا بتونی نقشه رو تو پروژت استفاده کنی (اگه اینکار رو نکنی نقشه رو نشون نمیده بهت )

 

تو ایران فیلتره باس با فیلتر شکن بگیری بعد که api رو گرفتی با کتابخونه های googlemap - googlemapextera این کارایی رو که میخوای میتونی انجام بدی


دوست عزیز،من میخوام که فقط نقشه تهران باشه و فارسی هم باشه.
مطمئنید که باید از توابع ای پی آی گوگل در بیسیک استفاده کنم؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما واسه پیاده سازی نقشه باید با googlemap کار کنید(البته اگه راه دیگه باشه من بلد نیستم)

در مورد فارسی بودنشم مشکلی نداره گوگل از فارسی پشتیبانی میکنه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما api هاش رو دارید.

یا لینکی که بشه دانلودش کرد؟

چون آی پی های ایران تحریمه. :sad1:

من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما api هاش رو دارید.

یا لینکی که بشه دانلودش کرد؟

چون آی پی های ایران تحریمه. :sad1:

من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم!!

https://console.developers.google.com/?hl=fa

 

https://console.developers.google.com/apis/library

 

تمام api  هایی که گوگل ارائه میده اینجاس

 

بدون فیلترشکن درست حسابی نمیتونی بگیریشوت

 

من دارم ولی نمیتونم بهتون بدم  واسه ریلیز هر نرم افزار باید یه api  داشتع باشی که با package name و sign key  ست بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

https://console.developers.google.com/?hl=fa

 

https://console.developers.google.com/apis/library

 

تمام api  هایی که گوگل ارائه میده اینجاس

 

بدون فیلترشکن درست حسابی نمیتونی بگیریشوت

 

من دارم ولی نمیتونم بهتون بدم  واسه ریلیز هر نرم افزار باید یه api  داشتع باشی که با package name و sign key  ست بشه

تشکر دوست عزیز.

اما اگه این مشکل نبود که من دیگه برای دریافت api ها مزاحم شما نمیشدم.

چنج آی پی هم میکنم درست نمیشه!!

Untitled.png

ممنون میشم کمک کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر دوست عزیز.

اما اگه این مشکل نبود که من دیگه برای دریافت api ها مزاحم شما نمیشدم.

چنج آی پی هم میکنم درست نمیشه!!

Untitled.png

ممنون میشم کمک کنید.

 

بهتون پیشنهاد میکنم از cisco any connect secure  استفاده کنید

 

براحتی و بدون مشکل وصل میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهتون پیشنهاد میکنم از cisco any connect secure  استفاده کنید

 

براحتی و بدون مشکل وصل میشه

از این نرم افزار چه جوری باید استفاده کنم؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این نرم افزار چه جوری باید استفاده کنم؟!

 

شما این نرم افزار رو دانلود کنید 

 

بعد از سایتایی که اکانت میفروشن اکانت خریداری کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

https://console.developers.google.com/?hl=fa

 

https://console.developers.google.com/apis/library

 

تمام api  هایی که گوگل ارائه میده اینجاس

 

بدون فیلترشکن درست حسابی نمیتونی بگیریشوت

 

من دارم ولی نمیتونم بهتون بدم  واسه ریلیز هر نرم افزار باید یه api  داشتع باشی که با package name و sign key  ست بشه

آقا من لینکی که داده بودید رو باز کردم،این صفحه اومده:

Untitled.pngحالا باید چی کار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب دیگه از اینجا به بعد کاری نداره

 

google map android api  همون گزینه اول رو که برید  دیگه بقیش رو توضیح داده من خلاصه بهتون میگم

 

یه اکانت میسازید و پکیج نیم برنامتون رو بهش میدید اون دوتا کد بهتون میده که باید در قسمت sign key نرم افزارتون وارد کنید اینجوری پکیج نیم و sign key  با هم مچ میشن و نقشه رو نشونتون میده

 

حتما از sign key یه بکاپ و کپی تهیه کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه ایمیج ویوو داردم که یه تغییراتی توش دادم.
      مثلا،یه ایمیج ویوو دیگه رو بهش اضافه کردم ( مثلا یک شکلک )
      یا یه متن رو به تصویری که داخل ایمیج ویوو هست اضافه کردم.
      حالا میخوام اون ایمیج ویوو هه که تغییر کرده و بهش یه تصویر دیگه ای اضافه شده و یا متنی اضافه شده رو ذخیره کنم.
      اما اون ایمیج ویوو ذخیره میشه،ولی بدون تغییرات.
      ممنون میشم یکی راهنمایی کنه که چه جوری ایمیج ویوو رو با تغییرات ذخیره کنم.
      مثلا این تصویر رو با اون اموجیش ذخیره کنم.

    • توسط batman1
      سلام به همه
      دوستان،من یک دیتابیس آنلاین دارم که یکی از فیلداش مخصوص تصاویر هست.
      حالا من همه ی اطلاعات دیتابیس رو میتونم بخونم و داخل برنامم نمایش بدم.
      اما عکس رو نه!!
      یعنی خطا میده
      ممنون میشم کمکم کنید.
      اینم ارور:

    • توسط batman1
      سلام به دوستای گلم.
      یه برنامه ای ساختم که یکی از قسمتاش به وسیله دوربین گوشی عکس میگیره و این کارو با کتابخانه SH_Camera انجام دادم.
      یکی از متدهای این کتابخانه Camera_Preview است که یک ورودی از نوع آرایه بایتی میگیرد.
      و یکی از ساب های این کتابخانه Sub x_TakenPicture است که یه ورودی دارد از نوع آرایه بایتی.

      حالا من میخوام عکس رو که با دوربین میگیرم،به وسیله متد Camera_Preview و داخل Sub x_TakenPicture،بریزمش داخل یک ایمیج ویو و نمایشش بدم.
      اما متد یاد شده از نوع بایت و عکس از نوع بیت مپ هست.
      ممنون میشم راهنماییم کنید،ببینم چه طور میتونم این کارو انجام بدم.
×