Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

مشکل در اجرای برنامه

سوال

سلام به همه.

دوستان،من برنامم رو نوشتم،اما گاهی اوقات که زیاد باهاش کار میکنم و صفحات رو جا به جا میکنم،تصویر پس زمینه تار میشه و اگر باز هم ادامه بدم،برنامه کرش میکنه و از برنامه خارج میشه.

علت چیه؟

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ببین برنامه یه بافر داره بخاطر اینکه این بافر پر میشه و دیگه نمیتونه جای خالی پیدا کنه این اتفاق میفته

 

این بخاطر اشتباه در کد نویسی هستش و باید هنگام لود عکس جدید ویو قبلی پاک یا خالی شه

 

اگر دوستان کدش دارن برای این دوستمون بفرستن

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام به همه.

دوستان،من برنامم رو نوشتم،اما گاهی اوقات که زیاد باهاش کار میکنم و صفحات رو جا به جا میکنم،تصویر پس زمینه تار میشه و اگر باز هم ادامه بدم،برنامه کرش میکنه و از برنامه خارج میشه.

علت چیه؟

ممنون.

فک کنم اکتیوتی ها رو نمیبندید 

اگر از دیتابیس استفاده میکنید حتما کرسور رو ببنیدید چون اگر بسته نشه الکی منابع رو اشغال میکنه 

sql1.cluse

این کد هم بد نیست فضای رم بیشتری به برنامه میده 

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

سعی کنید تا جای که میشه عکس های که استفاده میکنید حجم کم باشه 

فعلا همینا 

هر جای که متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم 

پسند شده توسط Sina، batman1، salmana و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

فک کنم اکتیوتی ها رو نمیبندید 

اگر از دیتابیس استفاده میکنید حتما کرسور رو ببنیدید چون اگر بسته نشه الکی منابع رو اشغال میکنه 

sql1.cluse

این کد هم بد نیست فضای رم بیشتری به برنامه میده 

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

سعی کنید تا جای که میشه عکس های که استفاده میکنید حجم کم باشه 

فعلا همینا 

هر جای که متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم 

این دستور رو کجا استفاده کنم؟

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

داخل چه رویدادی؟

نه،از دیتابیس استفاده نمیکنم.

برنامم فقط اکتیویتی زیاد داره.

از دستور

activity.finish

زمانی که میخوام از یک اکتیویتی به اکتیویتیه دیگه برم،استفاده میکنم.

پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

توی منیفایست اون رو بزار و آخر هر دستور دیتابیس دستور

sql1.cluse

بزلرید

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.