• 0
batman1

مشکل در اجرای برنامه

سوال

سلام به همه.

دوستان،من برنامم رو نوشتم،اما گاهی اوقات که زیاد باهاش کار میکنم و صفحات رو جا به جا میکنم،تصویر پس زمینه تار میشه و اگر باز هم ادامه بدم،برنامه کرش میکنه و از برنامه خارج میشه.

علت چیه؟

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ببین برنامه یه بافر داره بخاطر اینکه این بافر پر میشه و دیگه نمیتونه جای خالی پیدا کنه این اتفاق میفته

 

این بخاطر اشتباه در کد نویسی هستش و باید هنگام لود عکس جدید ویو قبلی پاک یا خالی شه

 

اگر دوستان کدش دارن برای این دوستمون بفرستن

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام به همه.

دوستان،من برنامم رو نوشتم،اما گاهی اوقات که زیاد باهاش کار میکنم و صفحات رو جا به جا میکنم،تصویر پس زمینه تار میشه و اگر باز هم ادامه بدم،برنامه کرش میکنه و از برنامه خارج میشه.

علت چیه؟

ممنون.

فک کنم اکتیوتی ها رو نمیبندید 

اگر از دیتابیس استفاده میکنید حتما کرسور رو ببنیدید چون اگر بسته نشه الکی منابع رو اشغال میکنه 

sql1.cluse

این کد هم بد نیست فضای رم بیشتری به برنامه میده 

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

سعی کنید تا جای که میشه عکس های که استفاده میکنید حجم کم باشه 

فعلا همینا 

هر جای که متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم 

batman1، Sina، salmana و 1 کاربر دیگر پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فک کنم اکتیوتی ها رو نمیبندید 

اگر از دیتابیس استفاده میکنید حتما کرسور رو ببنیدید چون اگر بسته نشه الکی منابع رو اشغال میکنه 

sql1.cluse

این کد هم بد نیست فضای رم بیشتری به برنامه میده 

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

سعی کنید تا جای که میشه عکس های که استفاده میکنید حجم کم باشه 

فعلا همینا 

هر جای که متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم 

این دستور رو کجا استفاده کنم؟

SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true")

داخل چه رویدادی؟

نه،از دیتابیس استفاده نمیکنم.

برنامم فقط اکتیویتی زیاد داره.

از دستور

activity.finish

زمانی که میخوام از یک اکتیویتی به اکتیویتیه دیگه برم،استفاده میکنم.

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

توی منیفایست اون رو بزار و آخر هر دستور دیتابیس دستور

sql1.cluse

بزلرید

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      دوستان،من داخل برنامم که پوشه دارم که میخوام محتویات این پوشه رو به سرور ایکس ارسال کنم.
      من این دوستورات رو برای ارسال استفاده میکنم:
      sub sendfile Dim http As HttpJob http.Initialize("job",Me) http.PostFile("http://آدرس سرور",File.DirInternal,"پوشه ای که میخوام محتویاتش فرستاده بشه") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت ارسال شد",False) Else ToastMessageShow("ارسال نشد !",True) End If End Sub حالا من مشکلم اینجاست که،همین که آدرس سرور رو بدم کافیه و یا اینکه چیز دیگه ای باید بهش اضافه کنم؟
      دوم اینکه چه جوری بهش بشناسونم که محتوای فلان پوشه رو بفرست؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من دنبال کتابخونه ایم که بتونه اطلاعات همه سخت افزارهای گوشی رو بده.
      از کتابخونه phone استفاده کردم،اما خیلی کامل نیست.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      من نرم افزاری ساختم که حجمش خیلی بالاست.
      آیا میشه با ترفندی حجم اون رو پایین آورد و حجم اصلیش،زمانی که نصب میشه،خودشو نشون بده؟!
      مثلا قبل از نصب،10مگه و بعد از نصب بشه 30 مگ.
      ممنون